Graveyard Keeper: İnceleme ve Sistem Gereksinimleri
Giriş
Graveyard Keeper, Lazy Bear Games tarafından geliştirilen ve tinyBuild tarafından yayınlanan bir yönetim simülasyon oyunudur. İlk olarak Ağustos 2018'de piyasaya sürülen bu oyun, oyuncuları Orta Çağ'da geçen karanlık ve mizahi bir mezarlık yönetimi deneyimine davet ediyor. Oyun, kaynak yönetimi, üretim, keşif ve görev tamamlama gibi pek çok unsuru barındırıyor. Bu makalede, Graveyard Keeper oyununu detaylı bir şekilde inceleyip, sistem gereksinimlerine de değineceğiz.
Oyun Hakkında
Hikaye
Graveyard Keeper, modern dünyadan mistik bir portal aracılığıyla Orta Çağ'a sürüklenen bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyuncu, bu yeni dünyada mezarlık bekçisi olarak görevlendiriliyor ve evine geri dönebilmek için çeşitli görevleri tamamlaması gerekiyor. Hikaye, mizahi ve karanlık tonları bir araya getirerek oyuncuları kendine çekiyor.
Oynanış
Oyuncular, mezarlığı yönetirken birçok farklı aktiviteyle uğraşıyorlar:
- Mezarlık Yönetimi: Mezarları kazmak, ölüleri gömmek ve mezarlık alanını düzenlemek.
- Üretim ve Zanaat: Kaynak toplamak, araçlar ve eşyalar üretmek.
- Tarımsal Faaliyetler: Sebze ve meyve yetiştirmek, hayvan beslemek.
- Keşif: Yeraltı zindanlarını keşfetmek, hazine aramak ve görevleri tamamlamak.
- Köy Etkileşimleri: Köy halkı ile etkileşimde bulunmak, ticaret yapmak ve görevler almak.
Grafik ve Ses
Graveyard Keeper, piksel art tarzında sevimli ve detaylı grafikleri ile dikkat çekiyor. Oyun, atmosferik müzikler ve ses efektleri ile de oyunculara etkileyici bir deneyim sunuyor.
Oyun İçi Görüntüler;
Sistem Gereksinimleri
Graveyard Keeper'ın minimum ve önerilen sistem gereksinimleri şu şekildedir:
Minimum Sistem Gereksinimleri
- İşletim Sistemi: Windows 7
- İşlemci: Intel core i5, 1.5 GHz ve üstü
- Bellek: 4 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 240 / AMD Radeon HD 4670 / Intel HD Graphics 3000 veya üstü
- DirectX: Sürüm 10
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
Önerilen Sistem Gereksinimleri
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel core i5 3.0 GHz
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
Sonuç
Graveyard Keeper, benzersiz konusu ve derin oynanış mekanikleri ile dikkat çeken bir oyun. Mezarlık yönetimi, üretim, keşif ve mizahi anlatımı ile oyunculara keyifli bir deneyim sunuyor. Oyunun sistem gereksinimlerinin de makul düzeyde olması, geniş bir oyuncu kitlesine hitap etmesini sağlıyor. Eğer strateji ve yönetim oyunlarından hoşlanıyorsanız, Graveyard Keeper kesinlikle denemeniz gereken bir oyun.
Alıntıİndir: İndirme bağlantısını görmek için Giriş Yap veya Kayıt Ol.
AlıntıTorrent: İndirme bağlantısını görmek için Giriş Yap veya Kayıt Ol.
AlıntıTürkçe Yama: İndirme bağlantısını görmek için Giriş Yap veya Kayıt Ol.
YAMA KURULUM REHBERİ
Öncelikle merhaba oyun severler. bu oyunun yama kurulumu biraz sıkıntılı
o yüzden bu rar dosyasını winrar olarak değilde 7Zip uygulamasını indirerek çalıştırın
Winrarda hata verdiğinden dolayı oyunu türkçe yapamazsınız. ayrıca 7zip kullanarak
açtığınızdada launcher sıkıntılı gözükebilir o durumda sağ alttan ileri tuşuna basarak
yamaları gezin yüklenecektir. yamayı buluk indir'e tıkladığınızda ise bir dosya yolu
isteyecek sizden oyunun kurulu olduğu klasörü seçiniz.
Yamayı Kuramazsanız Yorumlarda Yazabilirsiniz Yardımcı Olurum.
İyi Oyunlar...
Skyness - Jetto Forum S. Moderatör